Koillis-Helsingin ilmastolukupiiri

Aloituspäivä
23.1.2021

Paikka
Helsingin Koillinen Kolmoiskirjasto, Hiidenkiventie 21, Helsinki


Tapanilan, Suutarilan ja Pukinmäen kirjastot kutsuvat sinut ilmastolukupiiriin lähikirjastoosi! Ilmastolukupiiri on avoin kaikille, jotka haluavat pohtia ja keskustella ilmasto- ja ympäristoasioista yhteisöllisessä ja rakentavassa ilmapiirissä. Luemme sekä kaunokirjallisuutta että tietokirjoja. Voit lähteä mukaan vain yhden kirjan verran tai koko kevääksi, oman kiinnostuksesi mukaan.

Kuukauden kirjan voit varata itse tai noutaa sen siitä kirjastosta, jossa lukupiirikerta pidetään. Kirjaa varataan lukupiiriläisille noin kuukautta ennen kokoontumista. Lukupiriin vetää Liisa Uimonen (instagram: @liisahui)

Lukupiirissä luetaan: Lukulistalle otetaan sekä tietoa että kaunoa, kirjastojen asiakkaiden toiveet huomioiden. Aloitamme Emmi Itärannan Teemestarin kirjalla. Toisella kerralla luemme David Wallace-Wells: Asumiskelvoton maapallo.
Ehdota kirjaa ilmastolukupiiriin! Laita meille viestiä facebookissa, sähköpostia yllä olevaan osoitteeseen, tai ehdota teosta kirjastossa piipahtaessasi. Kirjojen valinnassa huomioimme niiden saatavuuden kirjastosta.

Kokoonnumme:
Ilmastolukupiiri kokoontuu vuorotellen eri kirjastossa tai koronatilanteen vaatiessa etänä Jitsissä, lauantaisin klo 14-15.30:

23.1.2021 Tapanilan kirjasto / Jitsi. Emmi Itäranta: Teemestarin kirja (2012)

20.2.2021 Suutarilan kirjasto / Jitsi. David Wallace-Wells: Asumiskelvoton maapallo. Elämä lämpenemisen jälkeen (2019)

20.3.2021 Pukinmäen kirjasto. Pauliina Haasjoki: Himmeä sininen piste (2019)

17.4.2021 Tapanilan kirjasto. Jokiranta, Juntti, Ruohonen ja Räinä: Metsä meidän jälkeemme (2019)

8.5.2021 Suutarilan kirjasto. Hanna Ryti: Rakkaudettomuus (2019)

Lähetä viestiä osoitteeseen ilmastolukupiiri.koillinen(a)gmail.com. Ilmoittautuminen on tarpeen etäosallistumisen järjestämiseksi.