Ulkoileva lukupiiri

Aloituspäivä
7.3.2021

Paikka
Ulkoilureitit, Maunula-Lammassaari-Uutela, Helsinki


Tervetuloa keväällä 2021 pidettävään kävelykerhoon! Idea on saanut alkunsa Ilmastolukupiiri-hankkeesta ja lähtenyt siitä elämään omaa elämäänsä. Tapaamisissa kävellään, pysähdytään syömään eväitä ja keskustellaan. Keskustelun pohjalla on joka kerta eri teema. Tapaamisiin ei tarvitse valmistautua. Lukupiiri on avoin kaikille sunnuntaikävelijöille, luonnosta ja keskustelusta kiinnostuneille. Kävelyä tapaamisissa on noin kolmesta neljään kilometriä. Tavoitteena on mahdollisimman matala kynnys: nauttia yhdessä ulkoilusta ja luoda tilaa paineettomalle ja pohdiskelevalle keskustelulle. Lammassaaren ja Uutelan kohteet ovat erityisen helppokulkuisia.

Tapaamiset:
7.3. Keho- ja luontosuhde / Maunulan metsäpolku
Lähtö Maunulan ulkoilumajalta

4.4. Monimuotoisuus / Lammassaari
Lähtö Matinkaaren sillalta, Lammassaaren puolelta

2.5. Pelot ja toiveet / Uutela
Lähtö Kahvila Kampelalta

Tapaaminen alkaa lähtöpisteestä klo 12 ja paluu samaan paikkaan on noin klo 14

Ota mukaan:
o muistiinpanovälineet
o lämmintä vaatetta tauon ajaksi (mieluummin liikaa kuin liian vähän!)
o istuinalusta
o eväät, esim. kuumaa juomaa ja jotain syötävää
o Uutelaan voi halutessaan ottaa mukaan uimavarusteet!

Muuta:
Piiri kokoontuu koronatilanteen huomioiden. Ryhmäkoko on maltillinen ja ulkona on mahdollista pitää niin pitkät turvavälit kuin haluaa – ja ääni kantaa.

Ilmoittautuminen:

Voit tulla mukaan yhden, kaksi tai kolme kertaa! Ilmoittautuminen osoitteeseen selma.hopsu(a)gmail.com. Ilmoitan sähköpostilla peruutuksista, mikäli vettä tulee kaatamalla. Kaikki kysymykset, ideat ja ehdotukset voi myös laittaa samaan osoitteeseen.